Icône Carte de France

Sant' Andrea Giardino

Menaggio - Côme (Italië)
réf: 431699L
codeTo: 1244b
  • Appartement - 4 personen
  • Sant' Andrea Giardino

3 kamers - 2 slaapkamers - 120 m²

réf: 431699L
codeTo: 1244b
  • Zwembad

  • Afstand strand < 1 km

  • Televisie

Vakantiewoning Menaggio - Sant' Andrea Giardino - Appartement - 4 personen - 120 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Menaggio - Sant' Andrea Giardino - Appartement - 4 personen - 120 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Menaggio - Sant' Andrea Giardino - Appartement - 4 personen - 120 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 431699L
codeTo: 1244b
  • Appartement - 4 personen
  • Sant' Andrea Giardino
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 120 m²
  • 1 badkamer - 1 badkuip
  • Zwembad
  • Zwembad - Afstand strand < 1 km - Televisie - terras
Sant' Andrea Giardino Naamen van de accommodatien-Menaggio

Gelegen op de zonnige helling van Menaggio met uitzicht op het meer en slechts 5 minuten rijden van het centrum en de Menaggio & Cadenabbia Golf Club, ligt deze prachtige vakantiewoning. Deze luxe woning, voorzien van airconditioning en toegang tot het zwembad, biedt een betoverend uitzicht op het meer, voor een romantisch verblijf en onvergetelijke familievakanties. Deze aantrekkelijke locatie aan het meer is perfect om te genieten van de trekpleisters van wereldklasse en de watersportactiviteiten rond het Comomeer. Maar ook om te genieten van de ski-mogelijkheden die de Zwitserse en Italiaanse Alpen te bieden hebben, alsook de bezienswaardigheden rond de omliggende Zwitserse-Italiaanse meren, biedt het een perfecte vermaak het hele jaar door.

Ontworpen door de beroemde architect Arturo Montanelli, is dit exclusieve Sant'Andrea appartement prachtig in harmonie met haar natuurlijke omgeving en de hoge normen die we stellen aan het hedendaagse luxe leven.

Geschikt voor 2 tot 4 personen en gemakkelijk bereikbaar met de lift, is het trapsgewijs gebouwde appartement, perfect om onder alle weersomstandigheden in te verblijven.

Ramen van de grond tot het plafond, die uitkijken over het meer, een volledig ingerichte keuken, een stijlvolle woonkamer met L-vormige bank, satelliet tv, dvd-speler, toegang tot Wifi en toegang tot de tuin, nodigt dit ruime luxe appartement gasten uit om te ontspannen, te socialiseren en vermaken.


Elke slaapkamer met uitzicht op het meer en dezelfde chique-klassieke inrichting, biedt de perfecte setting om ‘s ochtends zonder schuldgevoel heerlijk rustig aan te doen. De ruime master bedroom, met uitzicht op het meer en toegang tot het terras, is licht en rustgevend, perfect voor koppels. Gecomplementeerd door een logeerkamer voor 1 tot 2 personen, met toegang tot het terras en een moderne familiebadkamer met bad en douche; deze accommodatie is een veelzijdig en uitnodigend vakantieparadijs voor iedereen.

De privétuin van het appartement biedt gasten een perfect toneel voor frisse barbecue lunches, een aperitief bij de romantische zonsondergang of het nuttigen van een diner onder de sterrenhemel. Deze tuin is ideaal om in te ontspannen en zich te vermaken met op de achtergrond het schitterende uitzicht op het meer. De luxe omheinde residentie beschikt ook over een gemeenschappelijk buitenzwembad, met uitzicht op het zonneterras en gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Vanaf het luxe omheinde Sant’ Andrea appartementencomplex zorgt de ligging op een heuvel, voor een gemakkelijke toegang met de auto naar het goed onderhouden centrum van Menaggio (5 minuten rijden) als ook de Loveno Tennis Club, de prestigieuze Menaggio & Cadenabbia Golfclub, de beroemde La Barcola Agriturismo, de Porlezza maneges en het Meer van Lugano (voor bus- en wegverbindingen naar Lugano stad). Een verblijf in het prachtige Menaggio plaatst ook de gasten binnen benijdenswaardig bereik van de Tremezzina kust (voor de beroemde Villa trekpleisters en wandelroutes), de bekende badplaatsen Bellagio en Varenna, de noordwestelijke kuststeden (voor de zeil- en windsurfclubs) en een breed scala aan vakantie-activiteiten (van relaxte dagen bij de lido, zwemmen in het meer, watersporten en bootverhuur tot tennis, golf, extreme sporten, kooklessen, wijnproeverijen en skiën in de Italiaanse Alpen). Als u uw dagen en avonden door wilt brengen in echte wereldsteden; Menaggio ligt op 53 minuten rijden van Como, 44 minuten rijden van Lugano en 94 minuten rijden van Milaan.

Ontspannen

Open woonkamer
• Een lichte en mooie woonruimte, waar u zich het hele jaar kunt vermaken. Met uitzicht op het meer en toegang tot het terras, de perfecte setting om ontspannen te socializen of heerlijk te entertainen
• Voorzien van een luxe lederen L-vormige sofa en een onderhoudsvriendelijke keuken
• flat screen satelliet-tv (met Engelse kanalen), een dvd-speler en gratis Wifi
• leidt naar een zonnige eigen tuin met zithoek die uitkijkt over meer

Thuis eten

Open keuken
• Een moderne luxe keuken met uitzicht op het meer en een ontspannen open inrichting
• Voorzien van alle must-have apparatuur zoals een kookplaat, oven, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster en vaatwasser
• Voorzien van een moderne ronde eettafel met 4 stoelen
• Gelegenheid om buiten te dineren met uitzicht over het meer
• Voor speciale gelegenheden, kan ook een eigen chef-kok en Italiaanse-Mama kookervaring geregeld worden (op aanvraag, tegen meerprijs)

Slapen
Het luxe appartement biedt het perfecte vakantieoord voor een stel of klein gezin van 3 tot 4 personen.

Master bedroom
• Een ruime tweepersoonskamer met uitzicht op het meer en toegang tot het terras
• Voorzien van een modern tweepersoonsbed, nachtkastjes, een inbouwkast en een raam vanaf de vloer tot het plafond, met openslaande deuren

Slaapkamer 2
• Een stijlvolle slaapkamer met uitzicht op het meer, met ramen vanaf de vloer tot het plafond en toegang tot het terras
• Voorzien van een comfortabel modern eenpersoonsbed met uittrekbare optie, waarbij er nog een slaapgelegenheid gecreëerd wordt (1 tot 2 personen)

Extra
Eenpersoons-stretchers en kinderbedjes kunnen op aanvraag worden geleverd (tegen meerprijs).

Badkamers

Ruime familiebadkamer
• Een strakke moderne badkamer voorzien van een ligbad, douche, wastafel, toilet en bidet
• Aangevuld met een wasmachine en een haardroger



Extra
- Airconditioning
- Centrale verwarming
- Engelse satelliet-tv-kanalen
- Wifi gratis
- Een lift
- Woonkamer zijdelings aan het meer gelegen
- Wasmachine en strijkfaciliteiten
- Haardroger
- De toegang tot een gemeenschappelijk zwembad en parkeerplaats (gedeeld met 22 appartementen in totaal)
- Privétuin met terras en BBQ uitzicht op het meer
- 2 ligstoelen
- Een lift
- Gratis parkeren op eigen terrein

Optionele extra's zijn (tegen betaling): dagelijkse schoonmaak, privé chef-kok, privé rondleidingen, kinderopvang, motorjacht huren, luxe boottochten, luchthaven transfers en nog veel meer!

Buiten

Tegen de achtergrond van het adembenemende meer, kunt u genieten van het mooie weer, onvergetelijke vakantiemomenten en de sereniteit van de goed onderhouden tuin. Een gazon met chique rotan zithoek en een heerlijk terras voor 4 personen met barbecue, biedt een idyllische setting om overdag plezier te maken, drankje te doen bij zonsondergang en 's avonds gezellig samenzijn.

Gasten die hier verblijven kunnen ook genieten (via een lift) van het gezamenlijke zwembad met buitendouche, welke op het lager gelegen terras liggen. Hier kijkt u weer prachtig uit over het meer. Het zwembad is geopend van 15 mei tot 30 september en wordt gedeeld door 22 appartementen. U dompelt zich hier gemakkelijk onder in een exclusieve levensstijl! Omringd door geurende lavendelstruiken, het zonnige uitzicht op het meer vanaf het zonneterras, is dit het perfecte excuus om heerlijk te ontspannen en te genieten van de verleidelijk zon met een goed boek, en het adembenemende uitzicht op het meer op de achtergrond.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op het omheinde terrein van de residentie

Locatie

Met zijn verpletterende uitzicht op het meer, ligt het exclusieve Sant 'Andrea appartementencomplex ook op slechts 5 minuten rijden van het pittoreske centrum van Menaggio, wat het een perfecte locatie maakt voor gasten om hier het hele jaar door te verblijven rond het meer en zijn skioorden.

Menaggio biedt een uitnodigende vakantievriendelijke omgeving; met trattoria's, restaurants en cafés, evenals essentiële voorzieningen zoals bakkers, speciaalzaken, boetiekjes en supermarkten. U heeft alles bij de hand. Perfect ook voor culinaire fans, Menaggio is de thuisbasis van 'gelatarias', pizzeria's, cafés aan het meer, traditionele restaurants en in de nabijheid van het biologische Agriturismo, de elegante Tremezzina restaurants en een groot aantal gezellige wijnbarretjes. Allen serveren heerlijke lokale en regionale specialiteiten.

Bij het Lido kunt u echt tot rust komen; een zandstrand biedt u het perfecte excuus om heerlijk te zonnen met een verfijnde cocktail van de aangelegen bar. Een fantastisch restaurant zorgt ervoor, dat samen met het volleybal, een speelpark voor de kinderen, het meer en zwembad, iedereen meer dan tevreden zal zijn. De Lido is ook de perfecte plek om 's avonds te komen, een aperitief te drinken aan de levendige bar, een heerlijke maaltijd te nuttigen of een leuke avond van dansen onder de sterren te beleven.

Menaggio biedt vele recreatieve bezigheden zoals; kajak- en speedbootverhuur, vissen, fietsen en wandelen, tennis en golfen op de schilderachtige heuvel gelegen golfbaan. De villa ligt perfect langs de populaire centrale westelijke oever om zo de restaurants van Tremezzina op te zoeken, of de Lido’s, de vele wandelroutes (Sacro Monte di Ossuccio, Greenway del Lago, San Martino) en de prachtige bekende Villa’s (Villa Carlotta en Villa Balbianello). Verder bezoekt u eenvoudig de resorts van Bellagio (met haar souvenirshops, de Villa Melzi- en Villa Serbelloni-tuinen, het Jungle Raider Park en de Extreme Outdoor Sportclub). Tevens liggen Varenna (voor Hotel Villa Cipressi, Villa Monastero, Castello di Vezio ), de Italiaanse skioorden van Piani di Bobbio en Madesimo (binnen 85 minuten rijden) en de geneugten van het meer van Lugano en zijn modieuze Zwitserse stad (onder 44 minuten rijden).

De stad Como ligt op 54 minuten rijden en kan eenvoudig via de bus of snelle veerboot vanuit Menaggio worden bereikt. Milaan ligt op 1,5 uur rijden (en kan ook worden bereikt vanaf de overkant van het meer, met de trein vanuit Varenna of in het zuiden vanaf het Centraal Station S. Giovanni van Como).

Ideaal om u het hele jaar door te vermaken rond het meer, zijn de vliegvelden die in de meeste nabijheid verkeren die van Lugano (54 minuten rijden), Milaan Malpensa (77 minuten rijden) en de luchthaven van Milaan Bergamo (1 uur 43 minuten rijden). Houd er rekening mee dat het zwembad geopend is van 1 juni 2024 tot 30 september 2024

Topcriteria

  • Airconditioning
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 120 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Verdieping in het huis : 1

Slaapplek

  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 eenpersoons slaapbank

Sanitair

  • 1 badkamer
  • 1 badkuip

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Televisie
  • TV kabel/satelliet
  • Dvd-speler
  • Stereotoren
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • Uitzicht op het meer
  • terras
  • Zwembad
  • rustige omgeving
  • barbecue

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Internet
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : IT013145C2OHPQXVR8
  • niet-rokers woning
  • lift

Omgeving

  • Afstand strand < 1 km
  • Meer/rivier < 500 m
  • Airconditioning
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 120 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Verdieping in het huis : 1

Slaapplek

  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 eenpersoons slaapbank

Sanitair

  • 1 badkamer
  • 1 badkuip

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Televisie
  • TV kabel/satelliet
  • Dvd-speler
  • Stereotoren
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • Uitzicht op het meer
  • terras
  • Zwembad
  • rustige omgeving
  • barbecue

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Internet
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : IT013145C2OHPQXVR8
  • niet-rokers woning
  • lift

Omgeving

  • Afstand strand < 1 km
  • Meer/rivier < 500 m

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata