Icône Carte de France

FLY ON VIAREGGIO

Viareggio - Lucques (Italië)
réf: 1326345L
codeTo: 1245
  • Bed and Breakfast - 3 personen
  • FLY ON VIAREGGIO

2 kamers - 1 slaapkamer

réf: 1326345L
codeTo: 1245
  • Televisie

  • bergzicht

  • Zeezicht

Vakantiewoning Viareggio - FLY ON VIAREGGIO - Bed and Breakfast - 3 personen - Foto Nr.1
Vakantiewoning Viareggio - FLY ON VIAREGGIO - Bed and Breakfast - 3 personen - Foto Nr.2Vakantiewoning Viareggio - FLY ON VIAREGGIO - Bed and Breakfast - 3 personen - Foto Nr.3
  • Flexibele annulering
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 1326345L
codeTo: 1245
  • Bed and Breakfast - 3 personen
  • FLY ON VIAREGGIO
  • 2 kamers - 1 slaapkamer
  • 1 badkamer - 1 douche - 1 toilet
  • Televisie - bergzicht - Zeezicht - overdekte parkeerplaats
FLY ON VIAREGGIO Naamen van de accommodatien-Viareggio


Vlieg over het strand van Viareggio voor de beroemde promenade met winkels en winkels Wij zijn een klein hotel met uitzicht op zee aan het meest karakteristieke plein van Viareggio, vernoemd naar de beroemde musicus Giacomo Puccini. Je kunt het strand en de beroemde boulevard te voet bereiken. We heten je van harte welkom in onze kamers in decostijl. Elke kamer heeft een eigen badkamer, airconditioning en een koelkast. Ons restaurant is geopend voor halfpension en ontbijt in een rustige en vredige omgeving. Voor meer informatie kun je ons ook schrijven via het e-mailadres op onze website. Je kunt een auto en een fiets huren of, nog beter, een scooter. Wij zorgen voor de reservering van een plaats aan het strand in een hotel naar keuze, met of zonder zwembad. Ons terras staat tot je beschikking voor een cocktail of een expert in totale ontspanning.
Je kinderen zullen graag spelen op het pleintje voor het hotel, waar de decoratieve fonteinen ook 's nachts te zien zijn. De kamers in ons hotel zijn uiterst comfortabel omdat ze aan alle behoeften van het gezin voldoen, van de eigen badkamer met douche en haardroger tot het balkon en het uitzicht op zee. In het hotel vind je een ontbijtruimte en een restaurant. De receptie staat tot je beschikking voor al je behoeften. We hebben een parkeerplaats voor het hotel en overeenkomsten met de beste stranden en etablissementen met zwembaden. Je zult ook gastvrijheid vinden voor je vier vrienden in een klein hotel met uitzicht op zee op het meest karakteristieke plein van Viareggio, genoemd naar de beroemde muzikant van de stad, Giacomo Puccini. Het strand en de beroemde boulevard zijn te voet bereikbaar. We heten je van harte welkom in onze kamers in decostijl. Elke kamer heeft een eigen badkamer, airconditioning en een koelkast. Ons restaurant is geopend voor halfpension en ontbijt in een rustige en vredige omgeving. Voor meer informatie kun je ons ook schrijven via het e-mailadres op onze website. Je kunt een auto en een fiets huren of, nog beter, een scooter. Wij zorgen voor de reservering van een plaats aan het strand in een hotel naar keuze, met of zonder zwembad. Ons terras staat tot je beschikking voor een cocktail of totale ontspanning. Je kinderen zullen graag spelen op het pleintje voor het hotel, waar de hele dag fonteinen branden om de omgeving van de gasten op te frissen.
Hotel Marchionni heeft 40 tweepersoonskamers. Van exclusieve "superior" kamers met uitzicht op zee tot de ruimere "family" kamers, ideaal voor gezinnen met 2 of 3 kinderen. De inrichting van elke kamer is klassiek en verfijnd, met aandacht voor elk detail om onze gasten een comfortabele omgeving te bieden en een Toscaanse badplaats die vooral beroemd is om zijn carnavalsvieringen. De Citadel is een complex waar zich het Carnavalsmuseum bevindt, met reproducties op schaal van allegorische praalwagens. In de Musei Civici van Villa Paolina worden muziekinstrumenten uit de hele wereld tentoongesteld. In het zuidoosten, in Torre del Lago, bevindt zich de Villa Puccini, een museum gewijd aan de componist dat is gehuisvest in zijn voormalige woning aan de oever van het meer.
Evenementen :
Viareggio Carnaval
De traditie van een parade van praalwagens (de eerste concerten) in Viareggio gaat terug tot 1873[2] en het idee van een parade op Vastenavond in 1873 werd geboren aan de tafels van het Caffè del Casino, dat veertig jaar eerder werd geopend.[2] Tegen het einde van de eeuw verschenen er triomfantelijke praalwagens, ware monumenten gebouwd van hout, scagliola en jute, gemodelleerd door beeldhouwers en in elkaar gezet door timmerlieden en smeden die, in de Darsena, op de kade van de scheepswerven, wisten hoe ze buitengewone boten moesten maken.

De Eerste Wereldoorlog leidde tot een militaire pauze die zes jaar duurde. Het evenement werd hervat in 1921, met tanks die langs de twee lanen aan zee paradeerden.

In 1921 werd het eerste officiële lied gezongen, bekend als "coppa di Champagne", het huidige carnavalslied, gecomponeerd door muzikant Icilio Sadun met tekst van Lelio Maffei. Dat jaar kwamen zelfs de praalwagens voor het eerst tot leven op het geluid van muziek, want het orkest zat aan boord van Guido Baroni's constructie getiteld "De bruiloft van Tonin di Burio", die de bruiloft op een boerenerf uitbeeldde. Twee jaar later was de Pierrot-wagen het eerste masker dat zijn hoofd en ogen kon bewegen. In 1925 vond de schilder Antonio D'arliano de techniek van overtrekpapier uit, die sindsdien wordt gebruikt voor kolossale constructies. In 1930 creëerde Uberto Bonetti Burlamacco: het masker dat Viareggio symboliseert en dat op de poster van 1931 verschijnt in gezelschap van Ondina, de baadster die het zomerseizoen symboliseert. Vanaf het begin (1954), maakten de pas opgerichte Rai, en daarna Eurovision (1958), het grote evenement hun eigen en brachten Viareggio en Carnaval overal via de ether.

Het eerste carnaval in het Darsena district vond plaats op 20 februari 1971[3].

Vandaag de dag is het Viareggio Carnival een internationaal bekend evenement. Elk jaar vinden de gemaskerde optochten plaats tussen eind januari en begin maart en worden bijgewoond door grote aantallen toeschouwers. Sinds 1994 zijn de festiviteiten uitgebreid tot de eerste zondag van de vastentijd, volgens de oude Luccaanse traditie van Tabernella.

Papier mâché bewerken wiki tekst]
Papier mâché is een preparaat dat voornamelijk gemaakt wordt van water, lijm, gips en papier; het fabricageproces begint met het maken van een kleimodel. Door gips over het model te gieten, wordt het negatief van de mal verkregen, waarin stroken papier worden aangebracht die vooraf in een mengsel van water en lijm zijn gedrenkt. Dankzij dit materiaal kunnen de wagenbestuurders zeer grote massa's en volumes vormen en dankzij de lichtheid van de lege vormen is de wagen een spectaculaire zelfrijdende structuur. De stroken worden vervolgens op het gips gelijmd, dat vervolgens enkele uren nodig heeft om te drogen.

Het papier-machéwerk wordt dan verwijderd en, na het gladmaken met schuurpapier, gedecoreerd met acryl- of temperakleuren, die vervolgens worden bedekt met een andere beschermende glansvernis. De eerste praalwagen van papier-maché werd gemaakt in Viareggio in 1925: "De Carnavalsridders" door Antonio D'arliano. Vandaag de dag is Arnaldo Galli een van de erkende meesters van papier-maché. Samen met zijn broer Renato en Silvano Avanzini werkte hij mee aan de bouw van rekwisieten voor films van Federico Fellini zoals Casanova en Boccaccio '70, waarbij hij een Anita Ekberg van enorme afmetingen bouwde. De papier-maché maskers van de meesters uit Viareggio werden gebruikt als decor voor de openingsceremonie van de Italy '90 World Cup en de sluitingsceremonie van de XX Olympische Winterspelen.

De Citadel[edit wiki]

Hetzelfde onderwerp in detail: Viareggio Carnaval Citadel.
De Citadel van het Carnaval is Europa's grootste themapark gewijd aan maskers. Het ligt ten noorden van de stad. De 16 loodsen waarin de praalwagens en maskerades zijn gebouwd kijken uit over het grote elliptische plein dat is vernoemd naar Burlamacco. Het werd ingehuldigd op 15 december 2001 naar een ontwerp van Francesco Tomassi.

In 2017 werd de expositieruimte "Espace Gilbert" ingehuldigd, waar elementen van de grote praalwagens uit het verleden worden tentoongesteld. In 2019 werd de begane grond van het nieuwe Carnavalmuseum in gebruik genomen. Artistieke tentoonstellingen van 1500 tot 1873 vertellen het verhaal van de "topsy-turvy wereld" die typisch is voor carnavalsvieringen in Europa. De eerste verdieping vertelt het verhaal van Viareggio Carnival door middel van een selectie originele modellen en schetsen. Cittadella heeft ook papier-maché workshops waar kinderen en volwassenen papier-maché kunnen leren maken.

In de zomer van 2020 werd het grafisch project van gigantische muurschilderingen op de deuren van de float hangars gecreëerd, ontworpen door architect Paolo Riani en geproduceerd door Ati, de tijdelijke vereniging van vijf ambachtelijke bedrijven die betrokken zijn bij het Viareggio Carnival. Een complete transformatie van Piazza Burlamacco, in het centrum van de Citadel, waardoor het nog meer een kunst agora wordt, met een grote tijdelijke tentoonstelling die alleen "hier" en "nu" te bewonderen is, in de geest van het Carnaval. Een grote openluchttentoonstelling met zestien poster details
Lucca comix Meer dan een festival
Lucca Comics & Games is meer dan alleen een festival: het is een veelzijdige culturele missie gericht op strips en games die het hele jaar door duurt. De stad Lucca heeft de leiding op zich genomen via Lucca Crea, een bedrijf dat volledig eigendom is van de gemeente. Festivals, tentoonstellingen, projecten, publicaties: Lucca Comics & Games is een actieve realiteit op elk niveau.
Viareggio jeugd voetbaltoernooi Na de geboorte van het Jonge Voetballers Centrum op 20 november 1947, ontwikkelde de voorzitter Torquato Bresciani het idee van een internationaal toernooi gereserveerd voor jeugdteams:[1] een generale repetitie werd al gehouden in februari 1948 met de deelname van de bars van de stad.[1] Het eerste officiële toernooi vond plaats in 1949, van de maandag volgend op de eerste zondag van Carnival tot de maandag volgend op de derde zondag van hetzelfde Festival:[1] de naam die gekozen werd was de Carnival Cup, en de trofee lag voor het grijpen. reproduceert Burlamacco, officieel masker van de Viareggio traditie.[1]

In de jaren die volgden groeide het evenement, dat gereserveerd was voor de Primavera teams van sommige Italiaanse en buitenlandse teams, in internationaal belang:[4][5] Partizan was de eerste buitenlandse club die het toernooi won, in 1951,[4 ] terwijl Dukla Praag zes edities won tussen 1964 en 1980.[5] Aan het begin van het nieuwe millennium veranderde het evenement, dat ondertussen 48 deelnemers had in één editie, zijn naam in Viareggio Cup World Football Tournament.[4] De naam werd veranderd in Viareggio Cup World Football Tournament.
De naamsverandering viel echter samen met een geleidelijke daling van het toernooi,[4][5] ook veroorzaakt door de geboorte in 2013 van de UEFA Youth League, de voetbalcompetitie georganiseerd door de UEFA waarin de onder-19 teams van de beste Europese teams tegen elkaar strijden.[4] In de jaren 2010 en 2020 trokken de drie belangrijkste titelwinnende teams van het Viareggio toernooi, Milan, Juventus en Inter, die tot dan toe regelmatig hadden meegedaan, zich terug uit deelname aan sommige edities.[5] In 2019 zag het toernooi de geboorte van een versie voor Primavera-teams van enkele Italiaanse en buitenlandse vrouwenclubs. 6] In 2020 en 2021 vond het evenement gereserveerd voor mannenclubs niet plaats vanwege de Covid-19 pandemie,[7] terwijl het in 2022 gereserveerd was voor Onder-18 teams. 8] Vanaf 2023 zag het toernooi de terugkeer van Primavera-teams.

Topcriteria

  • Airconditioning
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 2 kamers
  • 1 slaapkamer
  • Verdieping in het huis : 4
  • Aantal verdiepingen gebouw : 4

Slaapplek

  • 1 eenpersoonsbed
  • 1 tweepersoonsbed

Sanitair

  • 1 badkamer
  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Koelkast
  • Koffiezetapparaat

Installatie / materiaal

  • Verwarming
  • Televisie
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • Zeezicht
  • bergzicht
  • 1 overdekte parkeerplaats (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Opties en diensten

  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak

Kosten en belasting

  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : LU44405
  • niet-rokers woning
  • lift
  • Airconditioning
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 2 kamers
  • 1 slaapkamer
  • Verdieping in het huis : 4
  • Aantal verdiepingen gebouw : 4

Slaapplek

  • 1 eenpersoonsbed
  • 1 tweepersoonsbed

Sanitair

  • 1 badkamer
  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Koelkast
  • Koffiezetapparaat

Installatie / materiaal

  • Verwarming
  • Televisie
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • Zeezicht
  • bergzicht
  • 1 overdekte parkeerplaats (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Opties en diensten

  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak

Kosten en belasting

  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : LU44405
  • niet-rokers woning
  • lift

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata