Icône Carte de France

Appartement 8 personnes

Sevilla - Seville (Spanje)
réf: 1026753L
codeTo: 423
  • Appartement - 8 personen
  • Appartement 8 personnes

5 kamers - 4 slaapkamers - 132 m²

réf: 1026753L
codeTo: 423
  • Televisie

  • terras

  • Balkon

Vakantiewoning Sevilla - Appartement 8 personnes - Appartement - 8 personen - 132 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Sevilla - Appartement 8 personnes - Appartement - 8 personen - 132 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Sevilla - Appartement 8 personnes - Appartement - 8 personen - 132 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 1026753L
codeTo: 423
  • Appartement - 8 personen
  • appartement 8 personnes
  • 5 kamers - 4 slaapkamers - 132 m²
  • Televisie - terras - Balkon - Parkeerplaats buiten
appartement 8 personnes Naamen van de accommodatien-Sevilla

SAMENVATTING

Deze flat, gelegen in de winkelstraat San Eloy, heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers (5 bedden) en is de ideale accommodatie voor elk gezin. Het heeft een binnenpatio van 30 m² exclusief voor deze flat en een volledig uitgeruste keuken. Het is gelegen op de 1e verdieping van het gebouw en heeft 2 balkons met uitzicht op Calle San Eloy. De slaapkamers komen uit op de patio, dus ze zijn erg rustig.

Gelegen in het historische centrum van Sevilla, de monumenten van de stad liggen op slechts 7 minuten lopen. De straat waar het zich bevindt is autovrij en commercieel, dus je zult de nabijheid waarderen om overdag te winkelen en de rust van de afwezigheid van voertuigen en lawaai 's nachts. We hebben een parkeerplaats toegevoegd aan ons aanbod. Deze service is gratis, dus er kan geen restitutie worden aangeboden als er geen gebruik van wordt gemaakt.





DE APPARTEMENT:

We hebben deze flat ingericht voor gezinnen en groepen die een flat met meer slaapkamers nodig hebben. Het heeft ook twee complete badkamers voor extra comfort. Het is gelegen op de eerste verdieping van een gebouw zonder lift. Tot slot hebben we een parkeerplaats toegevoegd aan ons aanbod. Deze service is gratis, dus er kan geen restitutie worden aangeboden als er geen gebruik van wordt gemaakt.

De flat heeft een grote binnenpatio voor exclusief gebruik, waar je kunt ontbijten en lunchen in alle privacy, maar wel buiten. De slaapkamers kijken uit op deze grote patio en zijn daarom erg rustig. De woonkamer en eetkamer kijken uit op de straat en hebben twee balkons met grote ramen die heerlijk licht binnenlaten. De flat heeft 4 slaapkamers: 3 met uitzicht op de patio en de vierde met uitzicht op de voorkant van het gebouw. De 4 slaapkamers hebben 6 bedden, twee tweepersoonsbedden en 4 eenpersoonsbedden.

De woonkamer is verdeeld in twee ruimtes: de eethoek en de tv-ruimte. Het eetgedeelte is voorbereid voor acht gasten aan een comfortabele en ruime tafel. Het tv-gedeelte heeft een bank. In de grote patio staan tafels en stoelen voor 8 personen en het is een ideale plek om te praten en bij te praten met familie en vrienden.[verborgen] De flat heeft ook een grote hal, waar je je schoenen, jassen, rugzakken, etc. kunt achterlaten, zodat je orde kunt bewaren tijdens je verblijf.[verborgen] De keuken is volledig uitgerust met vaatwasser, magnetron, fornuis, afzuigkap, grote koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat, etc. Alles wat je nodig zou kunnen hebben voor je verblijf in het appartement. Alles wat je nodig zou kunnen hebben om te koken voor een groep van maximaal 6 personen. Twee complete badkamers, een met een bad en de andere met een douche, maken de kamers in het appartement compleet en zorgen voor meer comfort als je je voorbereidt op een bezoek aan de stad. We hebben ook een wasmachine en twee ruimtes waar je kunt ontspannen, een binnen voor regenachtige dagen en een buiten op onze patio.

Het gebouw ligt in een zeer rustige en veilige voetgangersstraat 's nachts, hoewel het overdag erg druk is, met een paar restaurants, winkels, supermarkten, cafés, etc. Alles is binnen handbereik. Alles binnen handbereik.



DIENSTEN EN GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTES

Een van de attracties van deze flat is de privépatio binnen. We hebben een tafel en stoelen neergezet zodat je de patio kunt gebruiken om te eten of om samen te zijn met familie en vrienden. De patio is voor exclusief gebruik van onze gasten, dus je zult hem met niemand anders delen.

De flat heeft onbeperkt glasvezel-WIFI met een snelheid van 100Mb. De router bevindt zich onder het bureau. Dus als je om zakelijke redenen een stabiele ethernetverbinding nodig hebt, kun je rechtstreeks verbinding maken met de router.

We hebben warme/koude airconditioning in de eet/woonkamer en in elk van de slaapkamers. Het is onafhankelijk in elke zone zodat elke gebruiker de temperatuur kan programmeren die het beste bij hem past.

Beddengoed en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen. We laten ze achter in de slaapkamerkasten. De kledingkasten zijn ruim en je kunt er je kleren laten liggen. De badkamers zijn voorzien van toiletpapier, shampoo en body wash. Haardroger ook beschikbaar.

Gasten hebben toegang tot het hele pand en hebben twee sets sleutels tijdens hun verblijf. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een gebouw zonder lift.





ATTENTIE GASTEN

We zullen ons uiterste best doen om je verblijf in Sevilla zo aangenaam mogelijk te maken. Ons team zal beschikbaar zijn voor al je behoeften, zowel in het appartement als tijdens je bezoek aan de stad. We willen je familie zijn in Sevilla

Bij aankomst zal iemand van ons sleutelbeheerteam op je wachten om de flat te openen, uit te leggen hoe alles werkt, gegevens te verzamelen voor de toegangsregistratie en je veel advies te geven over de monumenten van de stad, de beste restaurants en al je vragen (openbaar vervoer, winkels, supermarkten, flamenco, etc.).

We vragen je om een kleine gunst: als er tijdens je verblijf iets niet naar behoren werkt, laat het ons weten en we kunnen het zeker rechtzetten.





ANDERE HOOGTEPUNTEN

We vinden het geen probleem als je na 22.00 uur aankomt, maar als je na 22.00 uur aankomt, moet je er rekening mee houden dat er een kleine toeslag van €20,00 geldt, die bij aankomst contant moet worden betaald aan ons personeel bij de receptie.

Met de vaste bedoeling om onze fiscale verplichtingen en de toeristische regelgeving van Andalusië te respecteren, hebben we besloten, om de rechten van onze klanten te garanderen, om een huurcontract te ondertekenen waarin de voorwaarden van uw verblijf worden verzameld (prijzen, in- en vertrektijden, dagen van verblijf, annuleringsvoorwaarden, enz.) Alle voorwaarden komen overeen met de huisregels en andere specificaties in deze advertentie. Op dezelfde manier specificeert het contract de rechten en plichten van de eigenaar en de gasten in overeenstemming met de toeristische regelgeving. We sturen je graag een kopie per e-mail voor je aankomst als je daarom vraagt.

De inbegrepen parkeerplaats bevindt zich in een naburig gebouw (op ongeveer 75-100 meter afstand. Het is toegankelijk vanaf de Calle San Eloy, die autovrij is, dus we sturen je documentatie over de accreditatie van de parkeerplaats zodat je er toegang toe hebt. Parkeergarages in het centrum van Sevilla zijn zeldzaam en veel (zoals degene die wij aanbieden) zijn meer dan 50 jaar oud, dus hun hellingen, bochten, enz. kunnen meer manoeuvreren vereisen dan in openbare of modernere parkeergarages, dus we vragen je om onze instructies en aanbevelingen te volgen. Als je om wat voor reden dan ook niet in de parkeergarage kunt parkeren of geen parkeergelegenheid nodig hebt tijdens je verblijf, wordt er geen korting gegeven op de prijs van de accommodatie. twijfel Vraag ons of je voertuig de parkeergarage gemakkelijk kan bereiken.







DE BUURT

Calle San Eloy is altijd een van de drukste voetgangersstraten van Sevilla geweest. De straat ademt tijdens de openingstijden en de bars en restaurants in deze straat behoren tot de meest traditionele van de stad, zoals het beroemde Patio San Eloy of de San Eloy Cupboard. De winkels, bars en restaurants zijn echter niet luidruchtig, want het zijn geen bars of disco's, maar alleen plekken om te eten of dineren. De straat is autovrij. Er zijn veel kledingwinkels en een supermarkt aan de Calle San Eloy en in de buurt, die elke dag open is van 9.00 tot 23.00 uur (ook op zondag).

Je vindt er modewinkels, ontbijtlogies (bakkerijen), ijssalons, afhaalrestaurants voor rijst, supermarkten, enz. Alles wat je nodig hebt.

Vlakbij Calle San Eloy ligt het Plaza del Duque de la Victoria, waar de openbare bussen aankomen. Vanaf hier kunnen passagiers de bus 32 rechtstreeks naar het station van Santa Justa nemen en vanaf daar met de bus EA naar het vliegveld.





ADRES

De belangrijkste monumenten van de stad liggen op 15 minuten lopen. Voor degenen die liever het openbaar vervoer gebruiken, is er op slechts 100 meter afstand, op het Plaza del Duque, een bushalte C5 die het gebouw verbindt met alle monumenten van de stad (Casa Pilatos, Iglesia del Salvador, Kathedraal en Giralda, Plaza de Toros de la Maestranza, Torre del Oro, Palacio San Telmo, Plaza de España, Alcázar, Museum voor Schone Kunsten, Alameda de Hércules, Eerlijke Straatmarkt, Kerk van San Luis de los Franceses en Metropol Parasol).

Er zijn verschillende openbare parkeergarages in de directe omgeving, waaronder de parkeergarage 'SABA plaza de la concordia', de parkeergarage 'parking Magdalena' en de parkeergarage 'parking Plaza Nueva'. De laatste is de goedkoopste, voor ongeveer €19,00 per dag. Ik raad ook de Arenal parkeergarage aan, waar je je plaats kunt reserveren op [verborgen].

Vanaf het vliegveld zijn er twee manieren om bij de flat te komen. De eerste is met de bus. Als je voor deze optie kiest (de goedkoopste, maar de optie die het langst duurt), moet je de bus nemen van het vliegveld naar het station van Santa Justa. Er is maar één bus vanaf het vliegveld, EA genaamd, die net buiten de aankomsthal stopt. Hij rijdt elke 23 minuten van 4.30 tot 12.00 uur. Het tarief is €4,00 per persoon per rit en de reis duurt ongeveer 15-20 minuten naar Santa Justa. Je kunt je kaartje in dezelfde bus kopen.

Op het station Santa Justa stap je uit en zoek je bushalte nummer 32, die ongeveer 100 meter verderop aan de andere kant van het station ligt. Neem busnummer 32 richting het stadscentrum (Plaza del Duque). Het tarief is €1,40 per persoon. De buschauffeur kan een kaartje voor je kopen. Je moet uitstappen bij de laatste halte op Plaza del Duque en ongeveer 3 minuten lopen langs Calle Silencio naar Calle San Eloy 25. In de advertentie zie je een foto van de voorkant van het gebouw.

De tweede (duurdere maar comfortabelere) manier om van het vliegveld naar de flat te komen is per taxi. Er zijn kosten verbonden aan het reizen van het vliegveld naar elke plaats in Sevilla (maandag t/m vrijdag €22,00, zaterdag, zondag en feestdagen €24,5). Er kan een toeslag worden gevraagd voor bagage, hoewel dit niet gebruikelijk is).

We hebben onlangs een overeenkomst gesloten met een transportdienst voor een pendeldienst vanaf het vliegveld. De chauffeur ontmoet je bij de aankomstpoort op het vliegveld van Sevilla en brengt je rechtstreeks naar de flat. Hij weet waar de flat is en laat het ons weten zodra je aankomt, zodat we voor de deur van de flat kunnen wachten. We hoeven alleen maar het vluchtnummer, de landingstijd en de voor- en achternaam van ieder van jullie te weten. De prijs van de service is vergelijkbaar met die van een taxi in de rij op het vliegveld (€30 voor een transfer voor 4 passagiers en €60,00 voor een transfer in een minibus voor maximaal 6 passagiers), maar dan iets comfortabeler. Als je wilt, kan ik het voor je boeken.


Deze accommodatie wordt verzorgd door een professional. Tenzij anders vermeld, zijn diensten zoals schoonmaak, lakens, handdoeken, enz. niet bij de prijs van deze accommodatie inbegrepen. Als huisdieren zijn toegestaan (zoals aangegeven in de advertentie), kan een toeslag van toepassing zijn.
Alleen de uitrusting die specifiek vermeld staat in deze advertentie is aanwezig. Apparatuur die niet wordt vermeld, wordt niet als aanwezig beschouwd. Tenzij een elektrisch oplaadpunt is aangegeven in de accommodatie, is het opladen van elektrische voertuigen verboden.

Topcriteria

  • Airconditioning
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 132 m²
  • 5 kamers
  • 4 slaapkamers

Slaapplek

  • Babybed indien beschikbaar

Keuken

  • Magnetron
  • Diepvries
  • Afwasmachine

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Televisie
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • Balkon
  • terras
  • 1 Parkeerplaats buiten (inclusief in de prijs)

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 150.0€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : VUTSE03664
  • Airconditioning
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 132 m²
  • 5 kamers
  • 4 slaapkamers

Slaapplek

  • Babybed indien beschikbaar

Keuken

  • Magnetron
  • Diepvries
  • Afwasmachine

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Televisie
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • Balkon
  • terras
  • 1 Parkeerplaats buiten (inclusief in de prijs)

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 150.0€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : VUTSE03664

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata