Icône Carte de France

Appartement 4 personnes

Sevilla - Seville (Spanje)
réf: 1026749L
codeTo: 423
  • Appartement - 4 personen
  • Appartement 4 personnes

3 kamers - 2 slaapkamers - 97 m²

réf: 1026749L
codeTo: 423
  • Televisie

  • Balkon

  • Parkeerplaats buiten

Vakantiewoning Sevilla - Appartement 4 personnes - Appartement - 4 personen - 97 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Sevilla - Appartement 4 personnes - Appartement - 4 personen - 97 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Sevilla - Appartement 4 personnes - Appartement - 4 personen - 97 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 1026749L
codeTo: 423
  • Appartement - 4 personen
  • appartement 4 personnes
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 97 m²
  • Televisie - Balkon - Parkeerplaats buiten - Afwasmachine
appartement 4 personnes Naamen van de accommodatien-Sevilla

SAMENVATTING:

PARKEREN INBEGREPEN. Comfortabel, licht en charmant appartement met 2 slaapkamers. Gelegen in de Joodse wijk, in de monumentale wijk van Sevilla, op 5 minuten lopen van de kathedraal en het Alcázar.

ACCOMMODATIE:Onze flat heeft twee slaapkamers. De ouderslaapkamer heeft een tweepersoonsbed (1,50mx1,90m) en de tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden (0,90mx1,90m). Beide slaapkamers hebben een kledingkast waar je je kleren in kwijt kunt. De keuken is uitgerust met alles wat je nodig hebt om te koken. Het heeft een vaatwasser, wasmachine, kookplaat en koelkast. Er is ruimte in de keuken voor een eettafel. De woonkamer heeft een comfortabele bank, tafel en tv, waar je in alle rust kunt ontspannen. De flat heeft warme/koude airconditioning en een Wi-Fi-verbinding.

DIENSTEN EN GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTE:Dit is een modern gebouw in Sevilla dat is georganiseerd rond een lichte centrale binnenplaats. Vanaf de patio is er directe toegang tot de flat, die zich op de begane grond bevindt. Vanuit deze patio hebben we direct toegang tot de garage in de kelder, waar we een garageplaats beschikbaar hebben voor onze gasten. Het gebouw ligt in een zeer rustige straat in Sevilla.

De parkeergarage bevindt zich in de kelder van hetzelfde gebouw als de flat en is bereikbaar via smalle straatjes. Als je om wat voor reden dan ook niet in de parkeergarage kunt parkeren (grootte van het voertuig, niet comfortabel met de grootte van de garage of de toegang, etc.), heb je geen recht op compensatie. Het niet gebruiken van de garage geeft geen recht op vermindering van de huurprijs van het appartement.

Dit is een privéparkeerplaats voor de eigenaren van de huizen in het gebouw, dus het is veilig en comfortabel als je met de auto door Andalusië reist. Het gebruik van de parkeerplaats is inbegrepen in de prijs van je verblijf.

LET OP KLANTEN:We ontvangen je bij aankomst en leggen je uit hoe de flat werkt, geven je twee volledige sets sleutels, helpen je bij het parkeren van je auto en vertellen je veel geheimen over onze prachtige stad Sevilla.Als belangrijke informatie over de parkeerplaats, informeer hen dan dat deze zich in een van de typische straten van het moslim-Andalusische Sevilla bevindt. Dit soort straten zijn smal en moeilijk begaanbaar voor wie er niet aan gewend is. Als je met de auto komt, raden we je aan een kleine auto mee te nemen. Als je aankomt, zullen we je advies geven over hoe je zo gemakkelijk mogelijk kunt parkeren.





Aankomsttijden zijn tussen 15.00 en 22.00 uur. Voor aankomsten voor 15.00 uur kunnen we niet garanderen dat de flat vrij en klaar is. We vragen je om ons te raadplegen. We zullen ons best doen om je aankomst voor 15:00 uur te vergemakkelijken. Het is ook mogelijk om na 22:00 uur aan te komen, maar voor aankomsten na 22:00 uur worden €20,00 late check-in kosten in rekening gebracht bij aankomst.

We zullen proberen om je verblijf in ons appartement fantastisch te maken. Daarom vragen we je 2 gunsten.

1 - Als je een probleem hebt met de werking van een van de apparaten in de flat of het gebouw, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. We willen een goede beoordeling waardig zijn.

2 - Als je een probleem hebt in de stad, als je vragen hebt over hoe je iets kunt krijgen, advies over de stad, etc. vragen we je om het ons te laten weten. We zullen je graag helpen.

Ik zal beschikbaar zijn via sms, wattsapp, e-mail of telefoon tijdens je verblijf. Ik woon op 20 minuten van de flat, dus als je me nodig hebt, kan ik snel in de flat zijn.

DE OMGEVING:Gelegen in de monumentale wijk van Sevilla, binnen de grenzen van de oude Joodse wijk van de stad. Heel dichtbij het paleis Casa Pilatos en op loopafstand van de Plaza de la Alfalfa, de kerk van El Salvador, de kathedraal van Sevilla, het stadhuis en de Koninklijke Alcazares.

De populairste recreatiegebieden zijn de beroemde 'Carbonería', een bar met veel Sevilliaanse smaak waar je kunt samenvallen met flamencozang, de Arabische baden van Calle Aire, waar je kunt genieten van ontspannende baden en massages, de bars en restaurants van het Alfalfaplein en de Vismarkt, en verschillende cocktailbars in de buurt. Je zult je nooit vervelen.

Er zijn supermarkten en winkels in de buurt van de flat waar je benodigdheden voor de flat kunt kopen.

OMGEVING:Om je te verplaatsen in het monumentale deel van de stad moet je te voet gaan, want de meeste straten in het centrum zijn niet toegankelijk voor voertuigen. Je kunt gebruik maken van de openbare fietsdienst. Er zijn twee manieren om naar de flat te komen vanaf het vliegveld. De eerste is met de bus. Als je deze optie wilt nemen (de goedkoopste, maar de optie die het langst duurt), moet je de bus nemen van het vliegveld naar het station Santa Justa. Er is maar één luchthavenbus genaamd EA, die net buiten de aankomsthal stopt. Hij rijdt elke 23 minuten van 4.30 tot 12.00 uur. Het tarief is €4,00 per persoon per rit en de reis duurt ongeveer 15-20 minuten naar Santa Justa. Op het station Santa Justa moet je uitstappen en op zoek gaan naar bushalte nummer 21, die ongeveer 100 meter verderop aan de andere kant van het station ligt. Neem bus 21 in de richting van Prado de San Sebastián. Het tarief is €1,40 per persoon. De buschauffeur kan een kaartje voor je kopen. Stap uit bij de halte Calle Menéndez Pelayo tegenover nummer 55 en loop ongeveer 3 minuten langs Calle Estella / Calle Conde de Ibarra naar Calle [verborgen]. De tweede (duurdere maar comfortabelere) manier om van het vliegveld naar de flat te komen is per taxi. Er is een vast tarief vanaf het vliegveld naar elke plek in Sevilla (maandag t/m vrijdag €22,00, zaterdag, zondag en feestdagen €24,5). We hebben onlangs een overeenkomst gesloten met een transferbedrijf om een pendeldienst vanaf het vliegveld aan te bieden. De chauffeur wacht bij de aankomstpoort op het vliegveld van Sevilla met een bordje met jouw naam erop en brengt je rechtstreeks naar de flat. Hij weet waar de flat is en zal ons laten weten wanneer je aankomt, zodat we voor de deur van de flat op je kunnen wachten. Het enige wat we moeten weten is het vluchtnummer, de landingstijd en de voor- en achternaam van ieder van jullie. De prijs van deze service is vergelijkbaar met het nemen van een taxi in de rij op het vliegveld (€30 voor een transfer voor 4 passagiers en €60,00 voor een transfer in een minibus voor maximaal 6 passagiers), maar dan iets comfortabeler. Als je wilt, kan ik het voor je boeken.

OVERIGE HIGHLIGHTS:Het huis ligt in een wijk van de oudste stad. Daardoor kunnen de straten smal worden. Het enige wat je moet doen is geduld hebben.In het huis hebben we 6 huisregels:1. Het is verboden om te roken in het huis. Het is verboden om te roken in de flat en om er te verblijven met huisdieren. Als je moet roken, doe dat dan op het terras of op straat, maar nooit in de gemeenschappelijke ruimtes van het gebouw.2. Respecteer de buren. Respecteer de rest van onze buren. Laten we helpen de harmonie in het gebouw te bewaren. Feesten en lawaai tijdens de stille uren (23u tot 9u en 14u tot 17u) zijn ten strengste verboden3. Gebruik voor vertrek de vaatwasser om al het keukengerei en keukengerei schoon te maken. We hebben vaatwastabletten onder de gootsteen achtergelaten.4. Deponeer het afval dat je hebt gemaakt in de straatcontainers voor je vertrek op de dag van je vertrek. Wij zullen u informeren over de locatie van de dichtstbijzijnde container.5. Maak rationeel gebruik van de airconditioning. Gebruik hem alleen als je in huis bent en zet hem uit als je de flat verlaat om de stad te bezoeken. Zo helpen we niet alleen het milieu, maar werkt de apparatuur ook beter als je hem echt nodig hebt.6. De gemeenschap verbiedt het ophangen van kleding in gemeenschappelijke ruimtes en ramen. Met de duidelijke bedoeling om te voldoen aan onze fiscale verplichtingen en in overeenstemming met decreet 28/2016 van 2 februari, over accommodatie voor toeristische doeleinden, moeten we een huurcontract ondertekenen waarin de voorwaarden van uw verblijf zijn opgenomen (prijs, in- en uitchecktijden, verblijfsdagen, annuleringsvoorwaarden, enz.) Alle voorwaarden komen overeen met de huisregels en andere specificaties in deze advertentie. Het contract specificeert ook de rechten en plichten van de eigenaar en de gasten in overeenstemming met de regelgeving [verborgen] Als u wilt dat wij een factuur uitschrijven voor uw verblijf, hoeft u alleen maar de fiscale informatie aan te geven waarvoor wij de factuur moeten uitreiken en wij zullen deze bij ontvangst in het appartement aan u bezorgen.


Deze accommodatie wordt verzorgd door een professional. Tenzij anders vermeld, zijn diensten zoals schoonmaak, lakens, handdoeken, enz. niet inbegrepen in de prijs van deze accommodatie. Indien huisdieren zijn toegestaan (zoals aangegeven in de advertentie), kan een toeslag van toepassing zijn.
Alleen de uitrusting die specifiek vermeld staat in deze advertentie is aanwezig. Apparatuur die niet wordt vermeld, wordt niet als aanwezig beschouwd. Tenzij een elektrisch oplaadpunt is aangegeven in de accommodatie, is het opladen van elektrische voertuigen verboden.

Topcriteria

  • Airconditioning
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 97 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers

Slaapplek

  • Babybed indien beschikbaar

Keuken

  • Magnetron
  • Diepvries
  • Afwasmachine

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Televisie
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • Balkon
  • 1 Parkeerplaats buiten (inclusief in de prijs)

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 150.0€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : VUTSE01289
  • Airconditioning
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 97 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers

Slaapplek

  • Babybed indien beschikbaar

Keuken

  • Magnetron
  • Diepvries
  • Afwasmachine

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Televisie
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • Balkon
  • 1 Parkeerplaats buiten (inclusief in de prijs)

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 150.0€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : VUTSE01289

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata